Otvorili smo Patreon stranicu

Napokon smo otvorili našu Patreon stranicu!

Ljudi moji, sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo otvorili našu Patreon stranicu kako bismo vam pružili priliku da podržite naš rad.

Đura, Pera i možda još jedan lik su nas pitali na koji način mogu da nam pomognu, a sada imate priliku da to učinite preko naše Patreon stranice. Ovo je sjajan način da nam pomognete da nastavimo stvarati sadržaj.

Važno je napomenuti da niko nije u obavezi da bilo šta plaća. Naš sadržaj će i dalje biti dostupan svima, bez obzira na to podržavaju li nas putem Patreona ili ne. Međutim, ako imate želju da nas podržite i doprinesete našem radu, Patreon je savršeno mesto za to.

A sad se postavlja pitanje, zašto bi nam bolko ko dao pare? Prosto! Pašteta i jogurt su poskupeli, a voleli bi da jedemo i nešto drugo osim toga. 😀  Šalu na stranu, ovo je više sombolični gest koji bi nama izuzetno značio, a možda nas podstakne da se više posvetimo pravljenju video sadržaja.

Nadamo se da ćete se pridružiti našoj Patreon zajednici i postati deo našeg puta. Hvala vam što ste uz nas i podržavate naš rad!

Možete posetiti našu patreon stranu ovde.