Polisa Privatnosti

Dobro došli na najdosadniju stranicu na ovom sajtu. Ako ste tu ili ste previše radoznali ili vam je dosadno u životu i nemate pojma šta da radite s njim. Iskreno da vam kažem, ja ni nemam pojma da li mi moramo da imamo ovu stranicu, jer ne prodajemo ništa, ali eto imamo je za svaki slučaj.

U koliko koristite naš sajt, smatraćemo da prihvatate naše uslove korišćenja, za koje zadržavamo pravo da ih menjamo po potrebi, a vaša je dužnost da pratite izmene i da ih se pridržavate.

Ograničenja

Neki sadržaji na ovom sajtu nisu prikladan za maloletnike mlađe od 14 godina i ne preporučujemo zadržavanje na ovom sajtu bez roditeljskog nadzora.

Vaši podaci

Ono što je važno da nagalsimo, ovaj sajt ne skuplja direkno nikakve informacije od vas (jedini izuzetak je kontakt forma) i ne tražimo nikakve informacie od korisnika. Vaše prisustvo je anonimno, što se nas tiče. Ali ovo ne znači da se ne skupljaju nikakvi podaci, na protiv, mi koristimo Google servise kao što su Google Analytics i reCAPTCHA Enterprise koji nam služi da dobijemo analitiku sajta, kako bi znali kolika je posećenost, zadržavanje i druge stvari. O tome, koje podatke Google prikupljaju od vas možete pročitati ovde.

Takođe, Youtube (koji je isto deo Google korporacije) verovatno ima neki svoj algoritam kojim prati analitike gledanja video snimaka na našem sajtu.

U koliko odlučite da nas kontaktirate, ono što zahtevamo od vas, je da nam dostavite vaše ime (koje ni ne mora da bude vaše pravo ime), kako bi znali sa kime razgovaramo i Vašu e-mail adresu kako bi mogli da vam odgovorimo na vašu poruku.

Kako su zaštićeni vaši podaci?

Jedine informacije koje možemo da imamo, su one koje nam Vi lično date, te vas podsećamo da ne delite nikakve, šifre, strogo povrljive podatke ili bilo šta što bi vas moglo dovesti u nezgodnu situaciju. Mi vam garantujemo da nećemo koristit vaše lične podatke, niti deliti sa drugima i da ćemo da ih brišemo odma čim primetimo tako nešto, ali ne možemo da garantujem da neka treća strana neće doći u posed tim informacijama. Mi ćemo dati sve od sebe da bezbednost podataka bude na najvišem nivou, ali imajte na umu da na održavanju sajta radi samo jedna osoba.