Zapratite naše društvene mreže

Gde nas možete naći?

Na sve više i više mesta! ParadajzCity se širi i ima nas svuda: i na Youtube i na Facebook i na Instagram i na Discord i na ulici u vašem komšiluku i u vešem frižideru! Gde god da se okrenete, tu smo! Dobro, ajde, malo sam ga preterao.

Šalu na stranu, u zavisnosti od vaših preferenci, možete nas potražiti na već spomenutim mestima:

Youtube

Glavno mesto gde možete da nas nađete, jesu naši Youtube kanali. Kao što verovatno znate, za sada imamo dva kanala, a to su:

Igre iz davnina - Kanal namenjen recenziji starih video igara na komičan način. Na tom kanalu možete naći dva glavna serijala Igre iz davnina i Drevni pikseli, a pored toga postoje specijali za prvi april, noć veštica i druge stvari.

ParadajyCity Dub - Ovaj kanal se fokusira na sinhronizagije poznatih i manje poznatih crtaća na srpski jezik. Ovde možete naći sinhronizacije kao što su Helluva Boss, Hazbih Hotel, Talični Tom, Metal Family i dugo...

Instagram

ParadajyCity Dub - na ovom profilu će te naći sve informacije vezano za ParadajzCity Dub kanal, kao i eksluzivne snimke koje kačimo samo na Instagramu.

Facebook

Posetite našu facebook stranicu Igre iz davnina, tu će te dobijati sve informacije vezano za ovaj kanal.

Discord

Postanite deo našeg Discord servera, gde postavljamo sve informacije vezano za oba kanala, kao i novosti i trenutna dešavanja. Takođe tu možete da se dopisujete s nama, da delite vaše ideje i želje i prosto da se svi družimo zajedno.