PREDHODNI VIDEO

Drevni Pikseli - PopajIgre iz davninaDrevni pikseli
6:05
Igre iz davninaDrevni pikseli

Drevni Pikseli - Deda Mraz u nevolji

Naziv serijala: Drevni Pikseli
Naziv epizode: Santa Claus in Trouble
Broj epizode: 13
Glas dao: Željko Popović
Editovao i montirao: Danijel Spasić

Santa Claus in Truble

Santa Claus in Truble je 3D platformer koju je napravila kompanija Joymania Development, a izdao Cdv Software Entertainment 2002. godine.

Priča

Oh, ne! Baš pred najveći praznik i najburniji dan za Deda Mraza, on je izgubio sve paketiće! Da ne bi propao Božić i da deca širom sveta ne bi ostala bez svojih paketića, na vama je da pomognete Deda Mrazu da nađe sve izgubljene paketiće.

Igra
U ovoj igri igrači upravljaju Deada Mraza i ciljigre je da skupite što je više moguće paketića i da pređete stazu, mada vas igra ne tera da skupljate paketiće i u teoriji bi mogli da pređete igru i ako ne pokupite ni jedan paketić. Dizaj staza je minimalistički i bukvalno sve što imate su uske platforme po kojima skačete i tu i tamo po koja kućica i koja jelkica viri iz ambisa u koji, ako upadnete, naravno, gubite život. Neprijatelja ima samo tri vrste: Jeti, gavranovi i Sneško Belići i kreću se po predefinisanim putanjama i jedina razlika je u izgledu neprijatelja i to što jedni hodaju, drugi lete, a treći skaču. Najveći izazov u ovoj igri su uske pokretne platforme i manjak kontrole nad kamerom.
HD Remake

U koliko želite da igrate ovu staru igru, zajedno sa njenim nastavkom Senta Claus in Truble... Again! na novm računaru sa poboljšanom HD grafikom, možete da je kupite na Steam na ovom linku.

Ocena

Igra jeste vizuelno lepa, ali je prilično dosadna i ispod proseka za svoje vreme. Najveći problem je to što je izuzetno prazna, platforme su često uske i nema puno dešavanja. Veliki deo svega što vidite je crni ambis ispod sveta koja je svuda oko vas.
Muzika je u duhu novogodišnjih i božićnih praznika, ali je izuzetno repetativna i posle nekog vremena postaje iritantna, jer sve ukupno imamo nešto preko 4 minuta muzike, što je izuzetno malo. Takođe su i zvukovi u igri oskudni.
Igra je jednostavna, repetativna i pomalo dosadna jer je najveći akcenat na preskakanju jedne ogromne beskonačne rupe. Iz nekog čudnog i meni ne pojmljivog razloga, ova igra je bila izuzetno popularna i nije loša ako hoćete da ubijete vreme u prazničnoj atmosferi, ali definitivno nije najbolja igra svih vremena.

Grafika:    ❤️ ❤️ 🖤 🖤 🖤
Muzika:    ❤️ 🖤 🖤 🖤 🖤
Zabava:    ❤️ ❤️ ❤️ 🖤 🖤

Ocena:     ❤️ ❤️ 🖤 🖤 🖤

Još videa