PREDHODNI VIDEO

Igre iz davnina - HugoIgre iz davninaSezona 2
27:49

SLEDEĆI VIDEO

Igre iz davnina - CastlevaniaIgre iz davninaSezona 2
20:04
Igre iz davninaSezona 2

Igre iz davnina - Fudbal

Naziv serijala: Igre iz davnina
Naziv epizode: Fudbal
Broj epizode: 4
Sezona: 2
Napisali, glumili, edit i montaža: Željko Popović, Danijel Spasić
Kamera: Željko Šarić

Kunio-Kun's Soccer League

Kunio-Kun's Soccer League je arkadni sport koju je napravila kompanija Technōs Japan Corp. 1993. godine.

Priča

Kunio Kun, srednjoškolac iz Nekketsu škole, zajedno sa najboljih 12 japanskih igrača iz svoje konkurencije, formiraju Nekketsu FC kako bi se takmičili u Technos Cup-u, u nadi da osvoje najprestižniji trofej u tom turniru. Da bi to postigli, prvo moraju putovati širom sveta i suočiti se sa raznim nacionalnim timovima u njihovim zemljama.

Igra

Kao i drugi arkadni spotrovi, ni ova igra se ne obazire na realnost, niti pazi da isprati sva pravila fudbala. Naprotiv, u ovoj igri jedina pravila koja postoje su: gol, aut, penal i vreme. Sve ostalo je dozvoljeno, možete da se laktate, nesposobite igrače tako što će te da ih napucate u glavu i, naravno, da koristite magije. Šta? Odkud magije u fudbalu? E upravo je to i najveća čar ove igre, što ima veze sa fudbalom, a nema veze sa fubalom.

I ako igra deluje jednostavna, vi u igri možete da radite jako puno stvari, osim šuta i dodavanja, možete da dajete naredbe vašim saigračima, da skačete, uklizavate, laktate se, šutate iz makazica, udarate glavom, puzite, skačete na glavu saigrača ili na samu loptu i da loptu pretvorite u neki magični predmet koji razvaljuje gol i golmana zajedno.

Kao što možete da predpostavite, dizajn igre nije realan i cela igra ima komičan ton. Svaki put kada igrača iz suparničkog tima, na licima im vidite prenaglašen bol, isto tako i kada se raduju ili plaču

Ocena

U ovu igru je stavljeno puno truda kako bi se na ograničenom hardveru napravila, što je bolja moguća igra. Svaki igrač je drugačiji i veoma detaljno urađen, sa raznim izrazima lica. Takođe i vremenski uslovi pobošavaju vizualni indetitet ove igre. Svaki tim ima svoj poseban logo i postoje animacije koje dodatno ulepšavaju igru kao npr: putovanja, radovanje na kraju utakmica, posebno napravljen za svaki tim, sreća ili bes vaših igrača na poluvremenu itd. Dizajn menia, koje relativni često gredate (izmešu svake utakmice i poluvremena), je pomalo oskudan, ali makar nije ružan.
Muzika je jedna od boljih na ovoj konzoli, a i zvučni efekti su takođe dobri.
Ova igra je najzabavniji fudbal ikad. Sam zizajn igre je takav da je zabavno i smešno gledati kako se igrači krpe na terenu, šutaju šurikene, pirane i ostala čuda. A ako to nije bilo dosta, vremenski uslovi su tu da vam pomognu ili zagorčaju život.

Grafika:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🖤
Muzika:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Zabava:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Ocena:     ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🧡

Još videa