PREDHODNI VIDEO

Igre iz davnina - FudbalIgre iz davninaSezona 2
25:07

SLEDEĆI VIDEO

Igre iz davnina - The Lion KingIgre iz davninaSezona 2
28:20
Igre iz davninaSezona 2

Igre iz davnina - Castlevania

Naziv serijala: Igre iz davnina
Naziv epizode: Castlevania
Broj epizode: 5
Sezona: 2
Napisali, edit i montaža: Željko Popović, Danijel Spasić
Glumili: Novica Etinski, Željko Popović, Danijel Spasić
Kamera: Željko Šarić, Aleksa Savić, Željko Popović, Danijel Spasić
Zahvaljujemo se Atili Parodvickom na ustupljenom prostoru za snimanje.

Castlevania

Castlevania je platformer koju je napravila kompanija Konami 1986. godine.

Priča

Dobro veče! Uđite slobodno u tame najsmrtonosnijih odaja na svetu. Stigli ste u dvorac Castlevania i tu ste isključivo Da uradite samo jednu stvar: Da za uvek uništite kletvu zlog grofa.

Ali na vašu nesreću, svi su večeras kod kuće. Duhovi, slepi miševi i sva ostala čudovišta koje ni ne možete da zamislite. Naćiće te ih na sve strane, osim ako oni pre toga ne nađu vas.

Moraćete da prođete kroz svih šest mračnih spratova ovog dvorca pre nego što u opšte budete imali priliku da se stretnete sa gofom lično. Ali na vašu sreću, vaš magični bič će biti od izuzetnog značaja, a možda uz put nađete i po koje oružje.

Mada, jednom kada stignete u najviše odaje zamka, budite sigurni da će vas grof četaki spremno na okršaj do smrti. On se premao za taj okršaj čitavih 100 godina, sad je samo pitanje: Da li ste vi spremni?

Igra

Castlevania je klasična igra za Famicom/NES konzolu i pruža izuzetno zadovoljavajuće iskustvo. Igra je smeštena u atmosferičnom gotičkom zamku punom misterija i čudovišta, dok igrač preuzima ulogu Simona Belmonta, lovca na vampire. Grafika je impresivna za Famicom/NES standarde, sa detaljno dizajniranim nivoima i zastrašujućim neprijateljima. Muzika je upečatljiva i dodaje još više na atmosferu igre. Sama igra  je izazovan, ali fer, sa odličnim kontrolama i raznovrsnim oružjima koja se mogu koristiti protiv neprijatelja. Castlevania je prava avantura koja će oduševiti ljubitelje akcionih igara i horor tematike.

Ocena

Castlevania ima impresivnu grafiku za svoje vreme, sa detaljno dizajniranim nivoima i zastrašujućim neprijateljima. Estetski je privlačna i doprinosi atmosferi igre.
Muzika je izuzetno upečatljiva i dobro komponovana. Uz atmosferične zvukove i zarazne melodijske teme, pruža dodatnu dubinu i uživanje tokom igranja.
Castlevania je izazovna igra koja pruža veliku zabavu. Kontrole su precizne, a raznovrsnost oružja i neprijatelja održava igru zanimljivom i uzbudljivom. Uz misterioznu priču i atmosferu horora, pruža užitak igračima koji vole igre sa horror tematikom.

Grafika:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🖤
Muzika:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Zabava:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🖤

Ocena:     ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🤎

Još videa