PREDHODNI VIDEO

Igre iz davnina - Prince of PersiaIgre iz davninaSezona 1
29:12

SLEDEĆI VIDEO

Igre iz davnina - Wireless Plug n PlayIgre iz davninaSezona 1
39:23
Igre iz davninaSezona 1

Igre iz davnina - Barbie

Naziv serijala: Igre iz davnina
Naziv epizode: Barbie
Broj epizode: 7
Sezona: 1
Napisali i glumili: Ana Dragićević i Željko Popović
Kamera i osvetljenje: Željko Šarić
Originalna muzika: Nikola Pacek-Vetnić
2D grafika: Andrea Švarc
Logo animacija: Lazar Jovanović
Edit i montaža: Željko Popović

Barbie

Barbie je platformer koju je napravila kompanija Imagineering 1991. godine.

Priča

Tako sam uzbuđena, ne mogu ni da spavam! Sutrašnji dan će mi stvarno biti ispunjen. Imaćuo ručak u restoranu. Ićiću na plažu da se kupam. I ićićiu da kupim novu haljinu za randevu sa Kenom koji ćemo imati sutra uveče. Ićićemo na veliku žurku! Zev, zev... Pa, bilo bi bolje da se naspavam. Možda bih mogla da pročitam još koju stranu iz moje knjige o sirenama... Zev, zev... a možda i ne... Z Z Z Z Z...

Igra

Ova igra je smeštena u svetu snova, gde igrači prolaze kroz sve što bi Barbika trebala da radi sutradan kada se probudi. Naravno, s obzirom da je san u pitanju, sve je moguće i ništa ne mora da ima smisla, što je, ironično, najbolji opis ove igre: ništa nema smisla.

Ideja je da vi, uz pomoć oglice, možete da dajete komante dobrim bićima, kao što su mačke, psi, tukani, morski konjići, mali automobilčići, sladoledi itd. Uz pomoć ogrliće možete da date komandu bićima da vas podignu na platforme na koje inače ne možete da se popnete, ili da vam dohvate pojene ili da napadnu neprijatelja. Inače Barbika nema kako da se brani od neprijatelja, ali sa druge strane nema puno ni neprijatelja, a oni su u glavnom nasumični objekti, kao što su šeširi, zmajevi, majice na bretele, teniske lopte, pice i ko zna šta još.

Ocena

Igra je grizna, Barbika je neprirodno velika na ekranu, neprijatelji znaju da budu sićušni i jedva se prepoznaju šta trebaju da predstavljaju, ali najgore od svega, ružičasta boja je najdominantnija boja u celoj igri. Sve što može da bure ružičasto, jeste ružičasto.
Muzika je
nešto što bi očekivali da čujete u hakovanoj igri, a ne u zvanično izdatoj igri. I ako svaka staza ima svoju melodiju, sve su na isti fazon i sve jako loše zvuče.
Igra je konfuzna i nemam pojma šta se dešava. I ako je igra smeštena u snu, to nije opravdanje da igra bude neigriva, jer nemam pojma šta treba da se radi.

Grafika:    💔 🖤 🖤 🖤 🖤
Muzika:    💔 🖤 🖤 🖤 🖤
Zabava:    💔 🖤 🖤 🖤 🖤

Ocena:     💔 🖤 🖤 🖤 🖤

YouTube Short Video


Još videa