PREDHODNI VIDEO

Igre iz davnina - BarbieIgre iz davninaSezona 1
16:17

SLEDEĆI VIDEO

Igre iz davnina - Mortal KombatIgre iz davninaSezona 1
22:17
Igre iz davninaSezona 1

Igre iz davnina - Wireless Plug n Play

Naziv serijala: Igre iz davnina
Naziv epizode: Wireless Plug 'n' Play
Broj epizode: 8
Sezona: 1
Napisao, glumio, editovao i montirao: Željko Popović
Logo animacija: Lazar Jovanović
2D grafika: Andrea Švarc
Glas Dala: Andrea Sloboda
Originalna muzika: Nikola Pacek-Vetnić
Prevod (na ruski): Viktoria Kargina

Wireless Pug 'n' Play

Wireless Plug 'n' Play je deo Power Joy uređaja koji napravila kompanije Trump Grand Manufacturing Co. Ova kompanija je smeštena u Hong Kongu i bavi se proizvodnjom neovlašćenih plug 'n' play uređaja baziranih na Famicom konzoli. Ove konzole seproizvode od 2001, godine, pa sve do danješnjeg dana.

Igre

Na ovoj konžoli imate 86 igara koje su pravljene od strane Nice Code Software, kompanije koja se bavi hakovanjem i pravljenjem nisko bužetnih igara koje se koriste da bi se napunili kertidž đubretom. Najčešće ove igre mogu da se nađu na multi-kertridžima sa AliExspress-a koji na sebi imaju neoliko stotina igara.

Ali da se vratimo na samu konzolu. Kvalitet izrade je jako loš, konzola nije radila i morao sam da je popravim kada sam je kupio, treba vam 6 baterija da bi pokrenuli to čudo da radi i povrh svega, ne postoji ni jedna jedina igra koja je vredna igranja. Ovo parče plastike je u potpunosti bezvredno i klonite se ovog što dalje možete.

Ocena

Sve igre na ovoj konzoli su nisko-budžetne po neki klon dobro poznate igre ali generalno sve loše izgleda. A da ni ne spominjem činjenicu da su sve ove igre na ovoj konzoli pravljene 2004. godine, dve decenije nakon što je Famicom prvi put izašao.
Muzika u ovim igrama je katastrofa! Mogao bih da izdvojim možda dve numere, sa svih 86 igara, koje su u redu, a sve ostalo je kompletno đubre.
Ja sam se zabavio i tekako! Napravio sam celu epizodu o ovoj konzoli i prilično sam siguran da sam ja jedini čovek na svetu koji je uspeo nešto da uradi sa tom konzolom, ali generalno ova konzola, zajedno sa svim igrama na njoj, nemaju nikakvu vrednost.

Grafika:    💔 🖤 🖤 🖤 🖤
Muzika:    💔 🖤 🖤 🖤 🖤
Zabava:    💔 🖤 🖤 🖤 🖤

Ocena:     💔 🖤 🖤 🖤 🖤

YouTube Short Video


Još videa