PREDHODNI VIDEO

Igre iz davnina - Keybord Victor - 50Igre iz davninaSezona 2
26:37

SLEDEĆI VIDEO

Igre iz davnina - HugoIgre iz davninaSezona 2
27:49
Igre iz davninaSezona 2

Igre iz davnina - Gun Nac

Naziv serijala: Igre iz davnina
Naziv epizode: Gun Nac
Broj epizode: 2
Sezona: 2
Napisali, edit i montaža: Željko Popović, Danijel Spasić
Glumili: Novica Etinski, Željko Popović, Danijel Spasić
Kamera: Željko Šarić

Gun Nac

Gun Nac je vertikalna pucačina koju je napravila kompanija Compile 1990. godine.

Priča

U dalekoj budućnosti, Zemljini resursi su iscrpljeni, i mnogi stanovnici Zemlje se sele u novi veštački solarni sistem pod imenom IOTA Sintetika. Solarni sistem, kao i svi solarni sistemi stvoreni od strane "Galaktičke federacije", je veoma modern i luksuzan.

Međutim, ova idilična slika je iznenada prekinuta kada je tajanstveni talas kosmičke radijacije preplavio solarni sistem. Ova radijacija je uzrokovala da obični neživi objekti ožive i napadaju stanovnike solarnog sistema.

Galaktička federacija, shvativši da situacija izmiče njihovoj kontroli, poziva Komandanta Gun-Naca, sina legendarnog Xana, da spasi IOTA Sintetiku od uništenja koje donosi ova čudna kosmička energija.

Igra

Na prvi pogled, igra ne izgleda ništa posebno drugačija od igara tog vremena, ali ono što čini ovu igru da se izdvoji je njena šarenolika grafika, i nadogradnja oružija, što je suluda za to vreme. Imate primarno i sekundarno oružije koje možete da nadogradite 4-5 puta, što vam daje jako veliki arsenal oružja.

I ako imate prilično veliki arsenal naoružanja, neprijatelja ima toliko na sve strane da će te jedva stoći da ih vidite sve, a kamoli nešto drugo. Igra zna da bude u nekim sličajevima teška, ali uvek igrači imaju opciju da izaberu težinu igre.

Ocena

Grafika je lepa i šarena, svaka staza je tematska i ima svoj set neprijatelja.
Muzika i zvučni efekti prate akciju na ekranu i doprinose atmosferi igre.
Gun Nac pruža izazovnu i brzu akciju, iako ne donosi ništa revolucionarno u žanru. Može biti prilično teška igra, ali će privući ljubitelje arkadnih pucačina koji traže izazov i zabavu.

Grafika:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🖤
Muzika:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Zabava:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🖤

Ocena:     ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🤎

 

Još videa