PREDHODNI VIDEO

Igre iz davnina - Mortal KombatIgre iz davninaSezona 1
22:17

SLEDEĆI VIDEO

GavranIgre iz davninaSezona 1
7:42
Igre iz davninaSezona 1

Igre iz davnina - Panic Restaurant

Naziv serijala: Igre iz davnina
Naziv epizode: Panic Restaurant
Broj epizode: 10
Sezona: 1
Napisao, glumio, editovao i montirao: Željko Popović
Kamera: Željko Šarić
Originalna muzika: Harbinger, Svarun

Panic Restaurant

Panic Restaurant je platformer koju je napravila kompanija EIM 1992. godine.

Priča

Hot dogovi koji trče, skačuća jaja, leteći komadi jabuka, gladni hamburger, tiganji koji pucaju pržene škempiće - ŠTA SE DEŠAVA?? Otkako je ludI kuvar, Odov, ukrao restoran Eaten od Kukija, dešavaju se čudne stvari! Da bi povratio Eaten, Kuki se mora suočiti sa restoranom koji je oživeo! Mutirana hrana i kuhinjski aparati jedva čekaju da skuvaju Kukija! Ali Kuki dobro poznaje restoran i opremljen samo nekoliko jednostavnih kuhinjskih pribora, součiće se sa Odovom i njegovom vojskom mutanata!

Igra

U ovoj igri vi upravljate kuvara Kukia i borite se protiv horde mutirane hrane koja želi da vas ubije, a vi se branite sa tiganjima, kašikama, viljuškama, tanjirima, šerpama i jajima. Svi nivoi su smešteni u restoranu Eaten i ima šest nivoa, što je u igri predstavljeno kao meni restorana, što je zanimljiv detalj. Svaka staza je drugačija, ima svoj poseban šarm i svoj set posebnih neprijatelja, i naravno, svaka staza ima šefa što je neka vrsta hrane ili kuhinjsih pribora.

Iz nekog razloga me igra veoma podseća na Kaiketsu Yanchamaru 3, igre su veoma šarene, svaka staza ima neki svoj poseban šmek, imaju isti broj szaza i progresija je veoma slična, s tom razlikom da je Panic Restaurant nešto lakša igra, mada i ona zna da bude veoma zeznuta u nekim momentima, pogotovu na zadnjih par staza.

Ocena

Grafika je prilično lepa i cela igra je u stilu nekog crtaća, što mu dodaje na šarmu. Staze su šarene i vizelno lepe, a neprijatelji znaju biti smešni.
Svaka staza ima svoju muziku koja priliči staz i prilično je zanimljiva.
Igra je zabavna i prilično dobra za svoje vreme, s tim da su zadnjih nekoliko staza dosta teže od prvih nekoliko, što je, u neku ruku, za očekivati.

Grafika:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Muzika:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Zabava:    ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🖤

Ocena:     ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🧡

YouTube Short Video


 

Još videa