PREDHODNI VIDEO

Igre iz davnina - Wireless Plug n PlayIgre iz davninaSezona 1
39:23

SLEDEĆI VIDEO

Igre iz davnina - Panic RestaurantIgre iz davninaSezona 1
26:41
Igre iz davninaSezona 1

Igre iz davnina - Mortal Kombat

Naziv serijala: Igre iz davnina
Naziv epizode: Mortal Kombat
Broj epizode: 9
Sezona: 1
Napisao, glumio, editovao i montirao: Željko Popović
Kamera: Željko Šarić
Glas dao: Nikola Pacek-Vetnić
Originalna muzika: Harbinger
Igrač 2: Jovan Kulevski

Mortal Kombat hakovi

Moratal Kombat igre su borilačke igre i većinu hakova za NES/Famicom je napravila firma Hummer Team u periodu od 1994-1998. Igru Mortal Kombat 5 Turbo 30 je napravila firam Yoko Soft (poznata i još pod imenom Cony Soft) 1995. godine.

Igre

Sve ove igre su loše kopije originalnog Mortal Kombata kojeg svi mi dobro znamo. S jedne strane je impresivno kako je neko uspeo igru, sa novije generacije konzola, da prebaci na stariju, pogotovu uzimajući u obzir razlike hardvera. Sa druge strane, i ako je pokušaj bio dobar, rezultat je prilično loš. delovi igrača trepere ili nestanu skroz, izgled igre je dosta loš, muzika je užasna, igrivost je katastrofa. Sve u svemu, ne želite da igrate ove hakove.

Ocena

Kompletna grafika je preuzeta sa 16-bitne konzole i kompresovana na 8-bita, što samo po sebi ne izgleda lepo, fale detalji, ali je to najmanji proble. Grafika je previše zahtevna za 8-bitnu konzolu i pola stvari ili trepće, ili nestane srkoz.
Muzika je kanta. Ne znam da li su je preuzeli iz originalne igre ili su pravili svoju, u svakom slučaju loše zvuči.
Igre su rasulo, u nekim momentima kada neprijatelj treba da primi udarac, ne prima ga, a nekad ga primi i kada ne treba. U nekim slučajevima možete baciti jednu-drugo preko cele table, a nekada radi kako treba (redko, ali nekada).

Grafika:    💔 🖤 🖤 🖤 🖤
Muzika:    💔 🖤 🖤 🖤 🖤
Zabava:    💔 🖤 🖤 🖤 🖤

Ocena:     💔 🖤 🖤 🖤 🖤

YouTube Short Video


Još videa